Verbouwen

Ook al woont u in het huis van uw dromen, u blijft altijd bezig met het vergroten van uw woongenot. Een belangrijk onderdeel hiervan is het aanpassen van uw woning aan uw smaak en woonwensen. Wilt u het grondiger aanpakken en bijvoorbeeld meer profiteren van uw keuken, of is uw badkamer aan vervanging toe? Klussenbedrijf Zwakenberg helpt u om uw dromen te realiseren.

Voordat we aan de slag kunnen, is het belangrijk om te weten wat u wilt verbouwen en wat uw verwachtingen zijn. Dankzij de jarenlange ervaring met verbouwingen, hebben we een goed beeld van mogelijkheden en onmogelijkheden, blijven we goed op de hoogte van nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de markt en beschikken we altijd over de juiste vakkennis om uw klus naar tevredenheid af te ronden

Uw wensen inzichtelijk maken

Voordat we aan de slag gaan, maken we eerst inzichtelijk met u wat uw wensen zijn. Op deze manier kunnen we u een gedegen advies geven van de mogelijkheden en kunnen we in goed onderling overleg beslissen wat de meest passende oplossing is.

Duidelijke offerte

Vooraf ontvangt u een offerte. Hierin werken we uit wat de te verwachten kosten zijn, welke materialen we toe gaan passen en werken we de projectplanning uit. Op deze manier ontstaat er geen onduidelijkheid over de verwachtingen.

Start van de werkzaamheden

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met de verbouwing. We doen ons uiterste best om de werkzaamheden binnen een zo kort mogelijke periode te realiseren. Op die manier blijven de ongemakken tot een minimum beperkt en – nog belangrijker – kunt u sneller genieten van de uitgevoerde verbouwing.

Afronding

Na afronding van de verbouwing, lopen we samen met u alles langs om de verbouwing tot in de perfectie af te kunnen ronden.

Bekijk onze portofolio of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op!