Over Klussenbedrijf Zwakenberg

De roots van Klussenbedrijf Zwakenberg, gevestigd in Hoonhorst (gem Dalfsen), liggen in de woningbouw. In de loop der jaren hebben wij ons echter ook gespecialiseerd in het uitvoeren van eenvoudige en minder eenvoudige klussen bij particulieren en bedrijven. Onze ervaren medewerkers maken samen met u de vraag inzichtelijk en komen altijd met een passende oplossing. Door korte lijnen zijn we flexibel inzetbaar en kunnen zo garanderen dat we uw opdracht tot grootst mogelijke tevredenheid uitvoeren.

Duurzaamheid

Bij Klussenbedrijf Zwakenberg gaat duurzaamheid hand in hand met kwaliteit. We doen altijd onze uiterste best de meest geschikte materialen en werkmethoden toe te passen. Door duurzaam te bouwen profiteert niet alleen u als opdrachtgever, maar dragen we ook op langere termijn bij aan een positieve invloed op natuur en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van diverse duurzame technieken, zoals uitvoerige isolatie.

Kwaliteitsbewaking

We zijn ons er van bewust dat uw tevredenheid niet alleen afhangt van een passende oplossing, maar vooral van de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom houden we zowel in de aanloop van de werkzaamheden, tijdens en erna een scherpe blik op kwaliteit. We vinden het belangrijk om juist die onderscheidende punten op de i te zetten en te zorgen dat u als klant naar volledige tevredenheid van onze diensten kunt profiteren. Na afronding van de werkzaamheden bekijken we samen met u het resultaat en zullen er hierbij alles aan doen om de maximaal haalbare kwaliteit te waarborgen.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op!